Haal nog meer voldoening uit voetbal!

 In Podcast

Geniet van voetbal, benut nieuwe mogelijkheden!

Voetbal is wereldwijd voor spelers, trainers en fans een way of life. Niet alleen door het spel zelf te spelen, maar ook door het ondersteunen en aanmoedigen van eigen jeugd en favoriete spelers. Voetbal biedt op eenvoudige manier plezier, een gevoel van saamhorigheid en de mogelijkheid om je drive om de beste te willen zijn te laten zien.

Connected.Football ontwikkelt nieuwe technologieën, innovaties en toepassingen waarmee voetbalverlangens, prestatieverbetering, plezier en team spirit naar een hoger niveau kunnen tillen. Wij maken de werkwijze, expertise en ervaring van toonaangevende spelers, trainers en clubs op een inspirerende manier toegankelijk voor iedereen. Hiermee willen we een bijdrage leveren om alle voetballiefhebbers nog intenser te kunnen laten genieten van voetbal en vaker geweldige voetbalervaringen te kunnen laten beleven.

Download de Connected.Football app met trainingsprogamma’s voor keepers en teams gratis:

Android en iOS

Beluister de podcast hieronder.

Recent Posts
Contact

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt