Straks gaan we weer écht voetballen

Het Coronavirus houdt de wereld in haar greep. Het stilleggen van de competities en van de trainingen is een logische consequentie vanwege de ernst van de situatie.

Gelukkig zijn er allerlei prachtige initiatieven op social media die voetbalprofs en kinderen uitdagen om individueel hun voetbalkunsten te tonen en te delen. Van WC-rol hooghouden, ballen in emmers schieten tot het maken van slidings in de woonkamer.

Jeugdtrainers maken het verschil

Hoe balvaardig kinderen ook worden in deze periode, ze zullen het spelen van partijtjes en het schieten op doel al snel enorm gaan missen. Zodra ze straks weer op het veld mogen, dan hebben ze jou nodig. Om de trainingen te leiden, de wedstrijden te coachen, om te helpen hun teleurstellingen te verwerken en om samen te genieten van mooie voetbalmomenten.

Connected.Football zet zich al jaren in om jeugdtrainers te ondersteunen. Zodat ze een succes kunnen maken van iedere training, waar en wanneer die ook is.

We willen jou als jeugdtrainer juist in deze periode blijven steunen. We zullen regelmatig tips en suggesties met je blijven delen via onze website en de Connected.Football app. Zodat jij straks weer het verschil kunt maken wanneer we deze onzekere en intense periode achter ons hebben.

Recommended Posts
Contact

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt